Advokatfirmaet Berling Dincher ejes af mig, Peter.

 

Jeg arbejder med sager inden for mange forskellige retsområder, herunder bl.a. erstatningssager, entrepriseretssager, mangelsager ved fast ejendom, vindmøllesager samt ansættelsesret, lejeret, forsikringsret og familieret. En floromvunden uhæmmet selvrosen af egne fortræffeligheder vil du aldrig opleve på denne hjemmeside.

 

Lad os tage et personligt møde på mit kontor i Århus, - og så tage den derfra. Min dør står altid åben.

 

Ingen ved med 100 % sikkerhed hvordan det ender med din sag, men eventyret ud af dine problemer begynder her.

 

Og selvfølgelig må du gerne blive min nye kunde.

 

Ring i dag på tlf. 30310236 :-)

Vundne sager

Det er desuden meget bedre at andre roser en for ens arbejde. Neden for kan du via links læse om tilfredse kunder, som sågar har valgt at rose mig offentligt :-)

Jeg vil kunne fremlægge utallige sager, hvor jeg har vundet beløb til mine klienter. Imidlertid gider jeg ikke at anvende min tid på, at, - og det skal man NATURLIGVIS -, anonymisere tekst og indhente klientsamtykker, så de kan lægges på nettet. Dog er kendelser fra Ankenævnet for Forsikring anonymiseret lagt offentligt tilgængelige på Ankenævnet for Forsikrings hjemmeside.
 
Her kan du læse om en sag, hvor jeg opnåede at min klient fik ca. kr. 800.000,00 inkl. renter.
 
Sagen var ingenlunde lige til det ”juridiske højreben”, hvilket accentueres af at afgørelsen er med dissens. Afgørelsen er et godt bevis på at juridisk kreativitet betaler sig.
 
For øvrigt havde klienten inden jeg fik sagen, haft antaget en anden advokat til sagen. Der lå sagen bare og samlede støv hos den advokat, for vedkommende skrev intet i sagen selv om han havde den i ca. et halvt år. Hvorfor den gjorde det kan man gøre sine overvejelser om.

Her kan du læse om endnu en sag hvor klienten fik fuld medhold. Klienten gav samtlige stjerner i en anmeldelse af mit arbejde.

Her kan du læse flere anmeldelser fra klienter.